sisukaart prindi login

TEADE - Baltic Cup


 

Head spordisõbrad!

Keset kõige külmemat talveaega on ju hea rääkida kevadest. Nii minagi. Seda et kõik edumeelsed on 16. mail Jõulumäel, kus toimumas Baltic Cup I etapp, usun ma kindlasti. Jõulumäega pole muret. Kui tekib, helistage ja me lahendame selle kohe. Rääkida tahaks aga II etapist Moskvas, õigemini Moskva äärelinnast Fräsinost. Tean, et meid oodatakse väga. Selleks tehti ju kalendriski parandus, kuna juunis polnud võimalik ööbimist organiseerida. Tean sedagi ,kui tähtis on võistluse organisaatorile väliskülalised. Nii et olete kõik oodatud!

Pean kõige mõistlikumaks sõiduvahendiks rongi. Sõidaksime Tallinnast  neljapäeval, 26. mail ja Moskvas oleme 27. mai hommikul. Võistluspäevaks oleks siis 28.mai. Tagasisõit algab 29 .mai õhtupoolikul ja Tallinnas 30. mai hommikul. Piletihind üldvagunis 53,00€, kupee 118,00 €. Lastel kuni 10 aastani soodustus. On võimalik hinnatõus, kindlasti mitte rohkem kui 10 %. Viisa maksumus 35€ , lastele, või õigemini noortele kuni 18 aastani tasuta. Võimalik väga minimaalne allahindlus. Hetkel ei tea öömaja hinda, aga eks saame selgust.

Isikuandmeid tahetakse võrdlemisi põhjalikult, seepärast oleks hea saada passide esilehe koopia. Kindlasti lisaks elukoht.  Mina sõidan kindlasti oma väikse seltskonnaga ja olen nõus olema abiks kõigile, kes soovivad ühineda. Ootan Teie aktiivset osavõttu. Isegi kahtluste-kõhkluste korral võtke minuga ühendust, koos leiame kindlasti lahenduse.

Sain Moskvast kirja , et oodatakse tulijate andmeid, et vormistada viisade  taotlused. Iga pisemgi viga dokumendis võib põhjustada viivituse ja seepärast on parem kõik eelnevalt korda teha. Kiri meie sportlaste, treenerite ja asjaosaliste nimedega läheb teele 01.03.2011.  Loodan, et mõistate mind ja toetate Baltic Cup“i head kordaminekut. Helistage, kirjutage!

Lugupidamisega

Enn kübar

Balti KV org. komitee nimel

Copyright © 2005 Spordiklubi Raudmees MTÜ « tagasi ^^ üles prindi